Outfits

X-MAS IS NEAR!

ANNONSSAMARBETE MED CUBUS

Klänning HÄR!
Byxor HÄR! Kimono HÄR! Jacka HÄR!

I samarbete med Cubus har jag valt ut mina favvo-outfits när det kommer till julen. Jag tycker att färg piggar upp när det är kallt, mörkt och grått ute.. det är ju då man behöver det som mest! Julen är ju oftast full av glögg-mingel och middagar och det är så kul att klä upp sig i mönster tycker jag. Både klänningen och kimono-outfiten går att klä upp med klackar och vackra smycken, eller att göra lite coolare och mer avslappnad med sneakers. Kimonon kommer även få följa med till Sri Lanka i jul, tror den kommer bli perfekt till stranden! KRAM!

In collaboration with Cubus I’ve chosen some of my favourite x-mas outfits. I think color works really well when it’s cold, dark and grey outside.. that’s really when you need it the most! X-mas is often full of mingles and dinners with friends and I really love to dress up in patterns for these occasions. Both the dress and the kimono-outfit can be dressed upp with beautiful jewellery and high heels, or made more cool and relaxed with sneakers. The kimono is definitely coming with me to Sri Lanka till X-mas, I think it’ll be perfect for the beach! LOVE!

3
yes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.