Outfits

CUBUS JACKETS

ANNONSSAMARBETE MED CUBUS


Jag skulle nog inte kunna vara mer redo för regn och rusk, snö och slask! I samarbete med Cubus har jag valt ut tre jackor att mysa i i höst och vinter! Denna rosa dröm är så himla mysig och varm, jag gillar att det är en kort modell som ändå håller värmen och är snygg! Ni hittar den HÄR!

I couldn’t be more ready for rain, wind or snow! In collaboration with Cubus, I’ve chosen three favourite jackets to cozy up in this fall and winter! This pink dream is just so cozy and warm, you can find it HERE!

Här är den perfekta jackan för både snö och regn. När det blir riktigt kallt vill jag ha en längre jacka som går ner en bit på benen och håller värmen. Den tål regn och är sååå varm och skön! HÄR hittar ni den! Pssst, den kommer dessutom vara på kampanjpris till 499:- mellan 9 oktober-29 oktober!

Here is the perfect jacket for when it gets freeezzzing!! It’s warm and a bit longer, you find it HERE!

Och sist men inte minst, en regnjacka! Haha, jag ni vet ju hur hösten kan se ut här i Stockholm, regn regn och mer regn. Äntligen har jag hittat en snygg och användbar regnjacka. Jag har alltid sagt att jag ska skaffa en men inte riktigt tagit tag i det. Jag gillar ju färg och tycker denna vinröda passar till allt och piggar upp lite en regnig dag! Ni hittar den HÄR!

And last but not least, a raincoat! Haha, you know what fall looks like here in Stockholm, rain rain and more rain. Finally I’ve got my hands on a perfect raincoat. You can find it HERE!

Light blue jeans, Cubus / Dark blue jeans, Cubus / Jackets, Cubus

1
yes

Ett svar till “CUBUS JACKETS

  1. Shloka skriver:

    Omg that first jacket – the pink shearling one is SO ADORABLE!

    x
    Shloka
    http://www.thesilksneaker.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.