Outfits

PERFECT PANTS FROM CUBUS

ANNONSSAMARBETE MED CUBUS

Skjorta – HÄR! Jeans – HÄR!
Byxor – HÄR! Topp – HÄR!

I samarbete med Cubus har jag valt två par byxor som är riktigt bra byxor för höstgarderoben. Ett par jeans med hög midja i en mörkare blå färg och ett par svarta byxor som funkar till allt! Psssst, visste du att just nu har Cubus – 25 % på alla jeans och byxor online och i butik!? Passa på att uppdatera garderoben nu 🙂 Önskar er alla en uuunderbar helg! KRAM!

In collaboration with Cubus, I have chosen two pair of perfect pants for the autumn wardrobe. A pair of high-waist jeans in a darker blue color and a pair of classic black pants that works with everything! Pssssst, by the way, did you know Cubus has a 25% discount on all jeans and pants in store and online right now!? Update your wardrobe now 🙂 Wish you all a beautiful weekend! LOVE!

All clothes from CUBUS


2
yes

2 svar till “PERFECT PANTS FROM CUBUS

 1. Shloka skriver:

  Wow both these pants look so good on you! Fit you so well!

  x
  Shloka
  http://www.thesilksneaker.com

  1. Emma skriver:

   Thank you Shloka! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.