J'adore

PINK HOODIE

emma6877 pinksweater emma6838pinksweater2emma6923emma6890Om ni bara visste hur mycket jag gillar rosa just nu. Jag liksom dras till alla rosa plagg när jag är ute på stan.. galet, men det är ju sååå fint! Denna mysigt hoodie är min nya rosa favvo!
Fredag IGEN! OMG vad tiden går fort – och ingen är gladare än jag eftersom jag kommer närmare och närmare Thailand!! Längtar så mycket efter sol just nu! Hoppas ni får en fin helg. LOVE!!

If you only knew how much I love pink right now. It’s like I’m drawn to all things pink.. crazy, but it’s just sooo nice! This cozy hoodie is my new pink favourite!
Friday AGAIN! OMG time is just flying by, but no one is happier that me since i’m one week closer to Thailand!! I miss the sun so much right now! Hope you’ll have a lovely weekend. LOVE!!

Hoodie and socks, H&M / Jacket, H&M Studio (old) / Jeans, Weekday / Shoes, Adidas Originals / Rings, Maria Nilsdotter / Earring, & Other Stories

1
yes

3 svar till “PINK HOODIE

 1. Michelle skriver:

  Åh, någon favvoplats att rekommendera i Thailand? Planerar första vacayn dit o vill undvika turistfällorna!

  1. Emma skriver:

   Hej Michelle,

   Tack för din kommentar! 🙂

   Hm… nu är jag helt ärlig här, och säger att det är sjukt svårt att komma ifrån turisterna i Thailand.. Det är SÅÅ många svenskar där, och sist jag var där (två år sedan) var det även fullt av engelskmän och ryssar. Inget ont mot turisterna nu (man är ju en själv när man kommer dit) men jag förstår precis vad du menar.

   Phuket är väl det vanligaste resemålet i thailand.. Det finns så otroligt vackra stränder här – det är lätt att ta sig runt på ön, Cape Sienna är ett favvo hotel (ligger på Kamala Beach som är så fin), och ja, det går att hålla sig borta från de värsta turist-stråken om man vill. Åker man in till Phuket Town eller Bangla road (där all shopping och clubbar ligger) då kryllar det av turister och turistfällor.. I år ska jag till Koh Lanta för första gången. Det ska bli kul att se något nytt och jag har hört att det finns ställen på den ön som är väääldigt lite folk på.. så vi får se 🙂

   Hoppas du hittar något bra! Kram, E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.