Everyday

DISCONNECTED

IMG_4964 IMG_4957Öppna ditt fönster, ditt hjärta, din själ! Du har en helt ny vecka framför dig!
Just nu är vi ute och seglar på Medelhavet och har det toppen i solen! Vi har dock INGEN WI-FI!!!! Haha, hur överlever man!? Nej, men det kommer bli skönt tror jag, att vara helt bortkopplad. Jag har såklart preppat med en massa outfits och posts här på bloggen så den rullar på som vanligt!

Open up your window, your heart, your soul! You have a brand new week in front of you!
Right now we are sailing in the Mediterranean and I’m loving every minute! But, we have NO WI-FI!!! Haha, how does one survive!? No, but it’s fine and honestly, quite nice to be disconnected. But I have of course prepared outfits and posts for you here on the blog! 

2
yes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.