Outfits

ELI CREEK

creek1 creek2creek_1På Fraser Island finns en bäck (som heter Eli Creek) med en extremt stark ström som går direkt ut till havet. Den är inte djupare än till knäna och man kan lägga sig och flyta på rygg genom skogen och sedan komma ut på stranden. Det är så häftigt vad naturen skapat. Dessutom var det sötvatten som man även kunde dricka!

On Fraser Island there is a creek called Eli Creek. It’s not deeper than to your knees and if you float on you back, te strong current will take you through the forest and out to the sea. It’s amazing what nature creates. Oh, and you could even drink the water!   

Crop top, Under The Same Sun / Bikini bottoms, H&M

1
yes

Ett svar till “ELI CREEK

  1. lyonnais shirt skriver:

    Amazing! You know I love your blog!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.