Outfits

DAVIDA CASHMERE

DSC_0DSC_0182davida_2 DSC_0186Det fina paketet som jag visade er igår innehöll den perfekta kashmirtröjan från Davida. Jag har nog aldrig haft en tröja i 100% kashmir innan men märker att det är ganska lätt att bli lite beroende nu.. Den är så himla fin i både färgen och kvalitén och jag har redan använt den tre dagar (sen i fredags!!) haha! Om du är sugen på att köpa en julklapp till dig själv så tycker jag du ska skämma bort dig HÄR och använd koden ‘mattson10’ för att få 10% rabatt på ditt köp! KRAM!!

The gift I showed you yesterday was this perfect cashmere sweater from Davida. Treat yourself HERE and use the code ‘mattson10’ to get 10% off on your purchase! HUGS!! 

Jeans and Jacket, Acne Studios     Shoes, Zara      Sweater, Davida Cashmere

1
yes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.