BACK TO WI-FI

ssuitHeej!! Ni som hänger med på min instagram har sett att jag varit ute på Fraser Island över påsk. Jag mötte upp med lillbrorsan och vi firade våra födelsedagar med buller och brak! Jäkligt kul! Vi gjorde allt man kunde göra på Fraser Island och sa inte nej till någonting! Bilder kommer, lovar! Härligt att vara tillbaks i Sydney igen, älskar den här staden.

Those of you who follow my instagram know that I’ve been on Fraser Island for the last couple of days.. Just came back to Sydney, so I’ll share my photos asap!

Bathing suit, NA-KD

HERVEY BAY

axHalloj!! När ni vaknar där hemma nu så har jag flugit till Hervey Bay och ska möta upp den här filuren (Axel haha) och åka till Fraser Island i några dagar. Tydligen är det sämst mottagning osv där så det blir lite tyst här tills på onsdag.. Så ni vet. Men sen kommer såklart en dunder update från min resa till vackraste ön! Kram!

Going to Fraser Island for a couple of days and not bringing my computer, so it might be a little quiet here for a couple for days, but I’ll be back soon with a massive update of course! Love!

MANGO ALMOND SMOOTHIE

mangoalmondDet är så himla kul att hitta på nya smoothie recept! Ibland blir de så där suuuuper goda och ibland inte.. Men DENNA blev grym. En näve mandlar, en mango, en banan och kokosvatten. KÖR!

Love coming up with new recipes for smoothies! This one was great! A hand full of almonds, one mango, one banana and coconut water. GO!

SUNSHINE

DSC_0530
DSC_0537Vädret här vid Bondi Beach har varit helt underbart de senaste dagarna. Jag har hängt på stranden, äntligen läst ut min bok och druckit en massa kokosvatten. Även fast man inte gör så mycket på dagarna så springer de iväg.. Och på måndag fyller jag 30! (OMG!!) Haha, det känns faktiskt kul att fylla år. Jag kommer fira min dag på Fraser Island. Ser så mycket fram emot det!

The weather here has been awesome so I’m spending a lot of time on the beach drinking coconut water and reading. Can’t wait for my birthday on Monday!

Bikini, Triangle

THE BEACH PEOPLE

tulum_website2-955x866_cOm ni är på jackt efter en sjukt snygg strandhandduk, så hittar ni garanterat den HÄR! The Beach People är ett Australiensiskt märke som gör de perfekta handdukarna för stranden. Den på bilden heter The Tulum och är min favvo!

Love this towel from The Beach People!

IN LOVE WITH THE COCO

cocoÅH hur gott är inte en iskall kokosnöt? Jag som yogar mycket vet ju att kokosvatten är bland det bästa att återhämta sig med efter ett tufft pass. Men det är SÅÅ stor skillnad från att dricka kokos i tetrapack än the real deal liksom! Hoppas ni har en fin helg där hemma! Och skicka gärna fler Australien-tips om ni har! Blir SÅ glad då. KRAM!

How good isn’t a fresh coconut on the beach! Such a difference drinking coconut wanter from a tetra pack and the real deal you know?!

My bathing suit, NA-KD

SURFBOARD

DSC_0373 DSC_0388Som ni säkert vet är surf-kulturen ENORM i Australien. Var annan person har en bräda under armen. Jag älskar det! Har fortfarande inte gett mig ut i havet med brädan (har mest tittat på och hejat på brorsan), det har varit sjuka strömmar och livvakterna får dra upp surfare efter surfare.. Sååå jag väntar tills det lugnar sig lite. KRAM!

Love how big the surf-culture is here! Every other person has a board under their arm! 

LUNCH’N

rollsDet här kan vara bland det godaste och smidigaste att käka på stranden.. Jag och brorsan åt varsin sushi-rulle med lax och avokado till lunch idag! Mmm! Både igår och idag har vi haft regnskurar här (riktigt tropiska duschar känns det som) så det har blivit en del bokläsning och träning.. Kram på er där hemma, hoppas ni har grymma helgplaner!

Best lunch on the beach! Sushi-roll with my little brother!

THIS SUIT THO

DSC_0376
nakd_suit1Det är sällan jag trivs så bra i en baddräkt som i denna. Ärligt. Jag tycker den sitter så fint (…om jag får säga det själv).. Haha, nej men skämt å sido så är det ju ändå viktigt att känna sig fin i det man har på sig, och speciellt när det är på stranden. Denna badräckt är från NA-KD, och ni hittar den HÄR!

Love my new swimsuit from NA-KD!

BEACHY

DSC_0465
dressnakdDSC_0461Jag skulle kunna leva i den här klänningen varje dag… Jag älskar färgen och passformen och känner mig väldigt ‘beachig’ i den. En bikini eller baddräkt under så är man good to go! Hoppas ni får en fin tisdag, min var toppen! Lite galet att alla där hemma i Sverige vaknar när jag ska gå och lägga mig.. Men har nog börjat bli van nu. KRAM!

Could wear this dress everyday! Love the color and how ‘beachy’ it feels!

Dress, NA-KD