THE SOFT BRUSH

clh_emma_mattson_02En av mina närmsta vänner är frisör och om det är någonting hon verkligen fått in i min skalle så är det hur viktigt det är med en BRA borste. En mjuk, snäll borste. Tydligen kan en hård borste (kam-liknande) slita extremt mycket på dina toppar, och jag har ärligt märkt en stor skillnad sen jag bytte till denna från Lernberger Stafsing. Den ger till och med glans! Bara en sån sak!!

Love this soft brush from Lernberger Stafsing

Photo by Christopher Hunt for Plaza Kvinna Magazine

WEEKEND WISHLIST

namnlösHej mina vänner!! Helg igen! Ok, är det bara jag som tycker att januari gått liiiite för fort? Har tänkt att ha en riktigt lugn helg nu. Yoga, fota, Viktor kommer hit så blir nog en del matlagning och mys också.. och ja, jag måste nog packa lite.. går liksom inte att komma undan sånt som MÅSTE bli klart innan min resa. Men de e lugnt, jag gör allt i min takt (tills jag kanske segat lite för mycket och måste stressa haha). Bjuder på en liten harmonisk wishlist idag. KRAM!

Hi there!! Cheers to the weekend! I’m hoping mine will be quiet and calm.. No Friday without a wishlist right?

Towel, Beach People      Silk robe, Fleur du Mal     Underwear, Stella McCartney      Picture of where I’d like to sit, ELLE Interior

FINALLY…

IMG_AUÄntligen kan jag avslöja vart jag kommer bo hela våren.. Världens vackraste stad, SYDNEY!! Jag har alltid velat åka tillbaks dit sedan jag var därför första gången för 9 år sedan. Så första mars är det jag som vinkar hejdå till Stockholm och drar till värmen down under 😉 LÄNGTAR IHJÄL MIG!

Finally I can reveal where I’m going to be living this spring.. SYDNEY! I’m leaving Stockholm on the 1st of march and I can’t wait!

THE MUD MASK

mud1 Jag har börjat använda världens bästa lermask! Denna lermask innehåller havsalger som absorberar döda hudceller, överflödig olja och andra orenheter i huden och ger ett lent och mjukt resultat. Jag använder lermasken 2-3 ggr i vecka och har gjort det nu i fyra veckor, jag har fått SÅ mycket renare hud och mina porer är snart helt borta! Underbart ju!! Om ni är intresserade av denna magiska mirakelmask så hör av er till mig! Och kom ihåg – protect the skin you’re in! KRAMmud2Started using this magical mud mask. It pulls out all the dead skin cells and all other impurities on your skin and I’m seeing great results! Let me know if you want to try it!

BIG HAPPINESS IN A TINY PHOTOBOOTH

ecgo2 ecgo
Cuz I’m happyyy… Nu kan jag berätta att ett av mina nya projekt är (drumroll please…) EC-GO! Jag har börjat jobba med Julia, som är grundaren av detta företag. Nu ska vi slå ihop våra kloka huvuden! Shit vad vi är peppade!!! Kanske syns på bilderna vi tog när vi var lite övertrötta på Brillo..? Har ni inte kollat in EC-GO än så gör det HÄR eller på instagram – @ec.go

So happy to tell you that I’ve started working for EC-GOMaybe you can tell by the pictures how excited Julia and I are to get this show on the road..

NEW JEANZ PLEAZE

jeanzzNä men alltså, jag längtar sååå mycket efter värmen så man kan gå runt med bara fötter i ett par schyssta sandaler och ett par avklippta jeans. Just nu är det precis det jag är ute efter, de perfekta blå jeansen. Går ju mest runt i mina svarta eller gråa, men är så trött på alla mörka färger nu. Hmm.. kanske får bli ett par snart!

I’m so looking forwards to wearing blue cropped jeans with bare feet.. Looking for the perfect pair right now.

WEEKEND WISHLIST

basixHej alla glada! Hoppas ni mår bra! Har ni några kul helgplaner? Min kommer bli rätt lugn och ganska mycket fokus på jobb, ska på kick-off med ett företag jag börjat jobba för inom hälsa och anti-ageing.
Här är en ganska ‘basic’ weekend wishlist! KRAM!

Hi there!! Hope you’re well! Here comes the weekend, which means another weekend wishlist! HUGS!

Jeans and shirt, Weekday      Sweater, BACK     Shoes, Eytys     Earrings, Jane Koening

HELLO THERE!

Screen Shot 2016-01-21 at 12.24.39
Ville bara säga hej och önska er en toppen torsdag!! Nästa vecka kommer jag kunna avslöja en del spännande grejer som händer.. Dels vart och när jag ska ut och resa, och vad jag kommer jobba med framöver. Är riktigt peppad så hoppas ni följer med på min resa! Tror inte det här året kunde börja bättre..

Just wanted to wish you all a great Thursday! 

Photo by Christopher Hunt for Plaza Kvinna Magazine

CHIA SEED PUDDING

DSC_0406Frulle. Dagens viktigaste måltid! Igår åt jag och min vän Janina frukost på Urban Deli på Sveavägen och jag testade chia pudding. SÅ HIMLA GOTT JU! Kan jag verkligen rekommendera (även om jag är lite sen på bollen hehe)! DSC_0408Love the chia seed pudding from Urban Deli!

-16º

DSC_0254 cold DSC_0284Håller mig varm i min favvojacka och mammas gamla pälsmössa, dricker säkert fem liter te om dagen och så fort jag lämnar den 40-gradiga Bikramyoga salen så längtar jag in igen!

Jacket & jeans, Acne Studios