ALWAYS SPARKLE ON NEW YEARS EVE!

DSC_0394(1) bubble1 DSC_0369Åh! Nu är det inte många timmar kvar tills det SMÄLLER!! Jag fotar för fullt så det blir en riktig nyårs-update här sen.
Ok, det går ju inte att dölja att jag gillar glitter.. Och på nyår är det ju inte fel att glittra lite extra. Till och med under sina kläder!

Hey!! Not long now until the big BANG! Cant’t deny how much I love glitter, even underneath the clothes!

Top and underwear, H&M

2016

sparkGOTT NYTT ÅR!! Jag ser såå mycket fram emot att fira ikväll med härliga vänner! Nu sitter jag i en bil på väg till Tjörn där vi kommer fira med god middag, fyrverkerier, bada jacuzzi, och kanske ett dopp i havet.. (ok, vi får se ang. doppet men vore ju kul).. Ha nu en glittrande sista dag på året och skåla in det nya med en massa bubbel!

Happy New Year! Have a sparkling last day of the year and all the love to you for 2016!

LA COUR JARDIN

favorit_storiesNi som känner mig vet ju att jag ääälskar doftljus. Jag har nästan alltid ett doftljus hemma.. Oftast så köper jag två av samma sort så jag kan sprida ut dem i lägenheten och så inte dofterna blandas. Jag är ju ett stort Byredo fan, men ljusen är ju lite dyra så man kan ju inte riktigt gå loss på de ljusen på samma sätt som man kan på andra ljus. Här är min favvo! La Cour Jardin från & Other Stories.

My favorite scented candle! La Cour Jardin fom & Other Stories.

DENIM DANCE

DSC_0414 2jeansHej lovelies! Hoppas allt är topp! Själv jobbar jag min näst sista dag nu innan nyår. Har en del spännande att berätta efter årsskiftet, det blir en del nya äventyr nästa år och visst hänger ni med!? Det blir yoga, en lååång resa till andra sidan jorden, ja och massa mer som vi kan ta sen hehe.

Hi lovelies! Hope your doing fine! It’s soon my last day at work before new years and I have a lot to tell you that will be going on next year that I’m super excited about. Will let you know soon! 

Jeans, JustFab        Shirt, Esprit

BANANA PANCAKES

DSC_0588Gooomorron!! Eller ja, god eftermiddag kanske.. Blev en sen middag igår med vänner. Älskar när kvällen bara blir så himla lyckad, god mat, garv, roliga historier, nya vänner, gamla vänner. Ja, de sista gick hem halv fem i morse, så vi sov rätt länge idag och har precis käkat frukost. Och inte vilken frukost som helst utan Viktors bananpannkakor med mango. Godaste som finns!

There’s nothing like Viktors banana pancakes with mango for breakfast.. 

CURLS AND CHRISTMAS SWEATERS

DSC_0522 DSC_0548Som sagt så var julkänsla på topp igår! Jag och brorsan tänkte precis likadant och klädde oss så juligt som möjligt dagen till ära.
Idag kommer det hem ett gäng till mig på middag, bland annat min bästa vän Josefin som bor i L.A som är hemma över julen! Can’t wait! Puss å kram!

My brothers and my Christmas outfits from yesterday! 

Sweaters, Beyond Retro      Axels pants, H&M       My pants, Zara

WEEKEND WISHLIST

friday1Hej fina ni, hoppas ni haft en underbar julafton med en massa skratt och härliga människor omkring er. Det har jag! Vi är ju inte så juliga i vår familj så det blev bubbel istället för glögg och skaldjur i stället för julmat. Perfekt ju! Här kommer helgens wishlist! KRAM!

Hope you all are having a lovely Christmas and celebrating with lots of laughter and your loved ones around you! Here is my weekend wishlist! HUGS!

Candle, H&M Home    Boots, Saint Laurent    Ceramic plates, Blue Magna Porcelain     Striped jacket, Acne Studios

MERRY X-MAS!

jul_lobster
GOD JUL!! Älskar den här bilden, skulle inte ha nått emot att ha en glittrig hummer på huvudet på nyår. Har haft bilden i arkivet ett tag, tror den är från italienska Vogue. Har ni någon julfeeling då? Min är på topp! KRAM!

Merry Christmas!

HOMIE

homieJag veeeet, det har blivit en del heminredning på bloggen på sistone, men går i lite såna tankar. Ska jag måla om? Ska jag sälja allt jag har på blocket och köpa nytt? Ja.. Ni vet.. Gillar verkligen den här kombon med blå/grå väggar och svart/vit matta. Vad gillar ni? Kolla även in denna ananas-lampa och snygga handduk!

I know, there’s been quite a lot of interior design on the blog lately.. Hope you don’t mind! Love the combo with blueish walls and black/white carpet.

Lamp, Confident Living            Towel, Zimmermann

DAVIDA CASHMERE

DSC_0DSC_0182davida_2 DSC_0186Det fina paketet som jag visade er igår innehöll den perfekta kashmirtröjan från Davida. Jag har nog aldrig haft en tröja i 100% kashmir innan men märker att det är ganska lätt att bli lite beroende nu.. Den är så himla fin i både färgen och kvalitén och jag har redan använt den tre dagar (sen i fredags!!) haha! Om du är sugen på att köpa en julklapp till dig själv så tycker jag du ska skämma bort dig HÄR och använd koden ‘mattson10’ för att få 10% rabatt på ditt köp! KRAM!!

The gift I showed you yesterday was this perfect cashmere sweater from Davida. Treat yourself HERE and use the code ‘mattson10’ to get 10% off on your purchase! HUGS!! 

Jeans and Jacket, Acne Studios     Shoes, Zara      Sweater, Davida Cashmere