WEEKEND BLUES

WKNDblues Hoppas ni haft en bra helg! För det har jag!! Var i Borås fredag till söndag, hela helgen var fylld med så mycket kärlek och underbara människor. Och grym musik (som ni kanske kan ana med tanke på bilderna jag tog hemma hos Viktor). Ville liksom inte åka hem igår kväll så fick lite ‘weekend blues’.. Men man måste ju back to business som ni vet!

WKblues2Hope you all had a great weekend! I sure did!! Mine was full so of love, new friends and great music..

WEEKEND WISHLIST

allt1Som vanligt inför helgen kommer här en liten ‘wishlist’. Jag brukar ju säga att man alltid kan drömma (om sånt man kanske inte har råd med hehe) men nä nu tror jag att denna stringhylla faktiskt kommer bli till verklighet! Har ju velat skaffa en i en evighet nu och tror den skulle passa perfekt hos mig.. PAX PÅ DEN!

As usual before the weekend, my weekend wishlist!

Silver earrings, Hermés    Shirt, Ganni    Jeans, Acne Studios     Hand cream, Byredo    Shoes, Chloé       Shelf, ‘Stringhylla’

LEATHER AND FUR

IMG_6336 1fur IMG_6341Lite bilder från en av de kallaste (men också härligaste) plåtningar jag gjort med Laura och Sara från Podium Sthlm. Gillar blandningen av skrynkligt läder, vit fluffig päls och gåshud haha. Kan ni fatta att det snart är december? Nästa vecka ju!! Galet.. Ikväll blir det att packa inför helgens lilla resa!

Pictures from my coldest shoot ever with Podium Sthlm.

CARPET CRAY CRAY

IMG_6245Blev sådär sugen på att göra om hemma igen.. Blir ju alltid det när jag går runt i inredningsbutiker och egentligen bara ska ‘titta lite’. Älskar persiska mattor i alla former och ju större ju bättre. Så kul att bara stå och bläddra i stora högar av mattor. Vill ha en till sovrummet!

So inspired to redecorate every time I walk into an interior design store!

KNIT IT

knititSTICKAT!! Åh jag älskar att klä mig i varma stickade tröjor, gärna i ljus eller mörkgrå och lite oversized.. Jag har ju några favoriter i garderoben, men dessa vore ju inte fel heller!

Love these gray oversized knits!

Jessica Alba in Joseph        Turtleneck, Étoile Isabel Marant     Scarf and sweater, Acne Studios

BUT FIRST, COFFE

DSC_02GOOOMORRON! Hoppas ni haft en skön helg! Själv har jag tagit det lugnt och äntligen blivit av med min förkylning. Ser fram emot den här veckan, har en massa kul planerat, ska yoga en del och sen på fredag flyger jag till Borås!! But first, KAFFE TACK!

LATELY

0001Har haft helt galet härliga helger på sistone, här är två kvällar jag sent kommer glömma. Min Halloweenfest då jag klädde ut min till Loreen, och Sverige vs Danmark på Friends Arena. Sån jäkla stämning, och klart vi vann! 0002Har varit hemma några dagar denna vecka med halsont så har proppat i mig vitaminer och gosat som en tok med lilla Sydney. Huuuur tråkigt är det inte att vara sjuk?! Tur jag hade sällskap iaf..0003Äntligen fredag igen och ni vet väl vad det innebär?! Färska snittblommor och ska försöka ta mig till yogastudion för lite Bikram! Hoppas ni alla får en underbar helg!

Some great moments lately, my Halloween party and Sweden vs Denmark. Had a sore throat this week so going crazy on all vitamins and cuddling with Sydney. Finally it’s the weekend, time to buy fresh flowers and go to my Bikram!

FEVER AND EC-GO!

DSC_0146Har legat hemma sjuk i två dagar nu.. Finns det något tråååkigre?? Har nog druckit totalt tio liter te och läst alla tidningar minst en gång. Blev dock väldigt glad när jag fick ett paket från Ec-Go! med ekologisk godis. Seriöst, it made my day! Kryddig mörk rawchoklad, ekologisk choklad med 70% kakao och Nellie Dellies sockerfria sötlakrits. Mmmmmmm!

Been at home in bed trying to get well for two days now and this package with raw/ecological candy from Ec-Go! made my day! 

PRAY FOR PARIS

prayforparisParis är min favoritstad. Jag har så otroligt många och fina minnen från Paris. Jag har en stor tavla av Paris i mitt kök och en i min hall, och flera fotoböcker med vackra bilder på de charmiga gatorna, de mysiga uteserveringarna, de chica fransyskorna… Sen i fredags går alla mina tankar till Paris, alla de drabbade och alla anhöriga. Sorgen och rädslan jag känner är nästan obeskrivlig. Tyvärr slukas jag av oro, negativa och obehagliga tankar, mardrömmar men jag måste intala mig själv att tänka på att till slut – LOVE WILL WIN.

Pray for Paris. All my thoughts goes to Paris, and to everyone involved in the tragic happening last Friday. LOVE WILL WIN. 

SLIM AARONS

slim_aaÄntligen fredag hörni! Letar efter lite nytt att hänga upp på väggarna och tror att det bland annat får bli en Slim Aarons. Gillar hans stil. Här är några av de bilder jag väljer mellan. Kan bli en sväng förbi YellowKorner i helgen alltså..

Looking for something new to hang on the walls at home. I think a Slim Aarons photograph would work!